Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Mój''

Odchodzisz,
nie wiem gdzie.
Stajesz się
przedmiotem.
Przywołuję Cię,
tak cichy jest mój krzyk...

Byłam w Tobie taka zatopiona
Kochanie.
Widać Cię tylko na zdjęciach,
to tak niewiele.
Przyjdź do mnie,
błagam!
otul mnie raz jeszcze...

4694 wyświetlenia
51 tekstów
6 obserwujących
  • awatar

    18 August 2010, 15:30

    echa są, pozdrawiam +