Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odbij się od dna, zrób dobrego coś
Wygraj w walce o swój przyszły los
Choć życie ciężkie jest nie poddawaj się,
Zmień swoje życie i nie zawiedź mnie.

4510 wyświetleń
29 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!