Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczy muszą widzieć
Otaczający nas świat
Okrutny świat

Uszy muszą słyszeć
Twoje kłamstwa
Moje kłamstwa

Ciało musi czuć
Krzywdy, które zadajemy
Sobie nawzajem

Jesteśmy stworzeni
Aby widzieć, słyszeć, czuć
Zło na naszym świecie

Zło
Wobec, którego jesteśmy bezradni.

1749 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • 5 April 2013, 14:20

    Najwyraźniej jesteś uczulony na zło.