Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okno z widokiem na nic

Oczy, które widziały za dużo
Umysł za słaby by to zrozumieć
Śmierć, którą poznało się z bliska
Za szybko

Gdy ciemność jest przyjacielem
Strach przed życiem ogarnia myśli
A śmierć jest starą znajomą
Jedyną pewną rzeczą tego świata

Otworzyłem się na świat
A on mnie nie przyjął
Poznałem uczucia
A one mnie odrzuciły

Strach przed jutrem
To jedyne co znam i co widzę
Opuszczony przez ludzi
Nie potrzebny w cudzym życiu

Ostatnie co zostało
To samotne noce
Pełne myśli czarnych i pustych
Pogrążony w mroku, czekam rozwiązania.

1188 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • Sedah1994

    9 February 2014, 19:50

    Bo inaczej nie potrafię, żeby było szczerze

  • szaszlyk

    9 February 2014, 08:14

    piękne, tylko dlaczego takie smutne..

  • Sedah1994

    8 February 2014, 18:06

    Dziękuję :) Jak na razie, dodaje już istniejące. Nowe nie powstały już od jakiegoś czasu, ale pewnie kiedyś się pojawią

  • giulietka

    8 February 2014, 09:35

    Jest jakaś ujmująca autentyczność w zamkniętych tu emocjach.
    Pisz, bo masz coś do powiedzenia.