Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja z nami

oczy jesiennymi kolorami się mienią
uśmiech poranny
wstaje razem ze mną
na spotkanie
szykują się wszystkie gwiazdy
zaproszone
tęcza mieni kolorami i woła w drogę
idź
stoi mężny młodzieniec
z bukietem kwiatów
rumieni się moja twarz
rankiem jego zalotne spojrzenie
wspominam
chciałabym cofnąć
czas i w tej chwili
trwać

1191 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • Malusia_035

    4 March 2015, 15:17

    leki w czytaniu choć tęskny ..bardzo ładny

    Pozdrawiam :)

  • krysta

    3 March 2015, 10:42

    tęsknie i ładnie...
    pozdrawiam :)