Menu
Gildia Pióra na Patronite

Masz nóż ?

Obudź się dziecko i oczy swe otwórz szeroko.
Nie bój się tylko i przebij nożem serce głęboko.
Im szybciej się dowiesz ile świat ten cierpienia kosztuje.
Tym szybciej zrozumiesz , gdy sam to poczujesz.
Chodź, nie obawiaj się bez serca da się żyć.
Właściwie to na tym świecie nie ma go chyba nikt.
Musisz pamiętać jednak, że owszem serce nie potrzene.
Zaś duszy nie możesz nigdy stracić...to pewne.
Bez serca łatwiej Ci będzie po świecie tu chodzić.
Bez duszy umrzesz zanim szcześliwie się narodzisz.

2551 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!