Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maria Montessori

Obserwuję z dumą Ciebie
Siłaczko ze szkoły Montessori
Jak z miłością i cierpliwością
Przygotowujesz się sumiennie do lekcji
A potem cierpliwie idziesz
Od jednego dziecka do drugiego
I z radością uczysz
Oni zaś chętnie przyjmują
Mądrość wiedzy którą im
Sama przygotowałaś i tak
Bardzo bardzo cierpliwie
Przez 40 godzin w tygodniu
Cudnie ich i siebie ubogacasz

Dla K

13.10.2017r. Plac Lacha

297 750 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • RozaR

    13 October 2017, 23:01

    Popieram - po fachu