Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nowy dzień,
tak piękny epitet.
Tyle w nim blasku, nadziei.
Dobrymi chwilami się on dzieli.
Gdy widzę go zapominam o całym świecie,
'Ile tak patrzeć sobie w oczy tylko możecie?'
Znowu noc.
Znów widzieć go chcę.
Wspominam piękne chwile.
Mogłyby trwać do końca życia.
Tyle w nim magii do odkrycia.
Znów carpe diem
już nudzi mnie
rzadko widzę Cię,
chyba, że w mym śnie.

Jak pięknie żyć nadzieją
i uwierzyć, że te chwile
już teraz się dzieją...

202 wyświetlenia
29 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!