Menu
Gildia Pióra na Patronite

no tak
w herbaciarni
marzenie ulatnia się
parami

wypędzę ci z głowy
te wonie rozmaite
przesłyszenia serdeczne

zamienię w agonię wieczną

znudzi ci się to czekanie
w poczekalni strat.

12 163 wyświetlenia
146 tekstów
4 obserwujących
  • ~zakręcona11

    28 March 2012, 17:22

    cieszę się ,że się Wam podoba.:) również pozdrawiam.

  • M44G

    27 March 2012, 21:04

    Podoba mi się.