Menu
Gildia Pióra na Patronite

kładka

noc skrapla się w deszczu bezmyśli
czyjś oddech na szybie
list pisze
ktoś komuś znowu się przyśni
odchodząc
wspomnień most rozkołysze

137 970 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • 1 June 2013, 10:32

    " ...kropelką deszczu na szybie
    płyną wspomnień chwile
    gdzieś tam w poświacie księżyca
    niczym niemego filmu klatki
    cienie malują twój obraz
    ze skrawków mej pamięci ..."

    jak zwykle pięknie ...M.

  • Elizabetta

    31 May 2013, 10:19

    Piękny wiersz Madziu:)

  • 30 May 2013, 23:18

    Kładka... westchnień... tak mi się skojarzyło.
    Piękne.
    Pozdrawiam :)

  • giulietka

    30 May 2013, 11:48

    Bardzo Wam dziękuję za obecność i opinie.
    Zmykam w plener.
    Pięknego dnia Wszystkim;)

  • Seneka 18

    30 May 2013, 11:19

    Niezmiennie zachwycasz...

  • giulietka

    30 May 2013, 11:04

    Jakoś tak mi się rozpadało w środku, Haniu, ale już jest słonecznie;)

    Piękne wspomnienie, Piotr, dzięki za komentarz.

    Pozdrawiam Was słonecznie;)

  • marka

    30 May 2013, 10:51

    Piękna przenośnia z tym mostem.
    Pamiętam taki namacalny most nad rzeką, to był wiszący most. Lubiłem przez niego przechodzić.
    Pozdrówki ślę.

  • czarna mamba

    30 May 2013, 10:42

    jakos dzisiaj u nas deszczowo hhhmm ale milo :)))