Menu
Gildia Pióra na Patronite

nienazwane

nigdy nie prosiłam żebyś szukał w nas ciszy
poza tobą i mną
wszystko jest martwe

oprócz tęsknoty jedynie lustro zatrzymuje obraz
w momencie powolności
pamiętasz?

kiedyś lubiłeś smutne wiersze
i czerwień

w pewnych miejscach
już zawsze będę się wić

1473 wyświetlenia
30 tekstów
1 obserwujący
  • aldaya

    29 October 2012, 09:34

    mogę
    (zrozumieć)

  • aldaya

    27 October 2012, 23:43

    bardzo dziękuję Aga :)

  • aldaya

    20 October 2012, 13:01

    taki był zamysł... :) dziękuję.

  • aldaya

    20 October 2012, 12:05

    dziękuję :)