Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZAWSZE

Nigdy mnie nie opuszczaj,
bo bez Ciebie tracę sens
i nigdy mi nie odpuszczaj
i nie pozwól poddać się.

Na przekór mym wrogom
chcę już zawsze być z Tobą
i być zawsze tym sobą,
co go zranić nie mogą.

Wiem , że jesteś wciąż ze mną,
wiem, że czuwasz nade mną,
czasem zdaje się inniej,
lecz gdy robi się ciemno ...

i zamykam swe oczy
by podążyć w nieznane,
czuję twoją obecność
a gdy wstaję nad ranem ...

od lat czterech już ponad
tak jak nikt inny wcześniej
jesteś ze mną gdy nie śnię ...
jesteś ze mną i we śnie.

* Dla Joasi *

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    5 February 2019, 16:16

    Bądź!

  • Michaelowa

    5 February 2019, 16:15

    Będę na zawsze