Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inny o sobie

zlo282

zlo282

nie znajdziesz u mnie garnituru w szafie..
ani skóry na ścianie po żyrafie..
spodni w kancik szytych i podłóg dobrze wymytych..
nie zatańczę ja na weselu i na pogrzebie nie zapłaczę jak wielu..
do tego nie spotkasz mnie na wokandzie ani w pijackiej grandzie..
nie ma mnie też w szpitalu prędzej przy św.graal'u..
dyskoteki mi nie po drodze trampek też nie ma na mej nodze..
religie tu nie panują bo mi opinie psują..
za to są ze mną jednorożce,skrzaty ,różowe góry zaklęte chmury..

13 669 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących