Menu
Gildia Pióra na Patronite

życie

świetnie gdy zachwyca
choć raz na górze czasem ku dołowi chyli

ważne wstać
nie poddawać

bywają smutne dni
ale i takie muszą być

najważniejsze
pogodzić

ten świat niespodzianki miłe
też ofiaruje

za to szczęście
dziękujesz

Krystyna Sz. 26.11.2014r.

75 667 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    26 November 2014, 17:55

    Dziękuję Elu za opinię... :) Pozdrawiam.

  • Naja

    26 November 2014, 03:05

    Sinusoida życia... Ładne wersy, prawdziwe :-)