Menu
Gildia Pióra na Patronite

mimikra

nie zapewniaj mnie
że wszystko w swoim czasie
gdy zrywam płatki róż
pokryte jadem motyli

uplotę ci wianek
miast korony z cierni
byś wiedział
że piękno rani bardziej

27 463 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
  • No_One_

    2 September 2014, 21:16


    Hm, naprawdę mi się podoba.
    Skojarzyło mi się też trochę z takim moim
    dziadostwem "wiesz, to co piękne, czasem cierniowe rodzi drogi".

    Będę odwiedzać.