Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewytrzymanie

niewytrzymanie-
bo się tęskni
za minionym
za rozbieganym wzrokiem
bo było warto
bo dało nauczkę

niewytrzymanie-
bo się tęskni
za przyszłością
za objęciami
bo trzeba się sparzyć
bo się kocha

1568 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • Welusia

    27 August 2014, 11:42

    Serce nie sługa...

  • fyrfle

    27 August 2014, 11:13

    tak, ale tylu jest do kochnia...