Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

niewiem kim jestes
ale wiem czego chce
chce byc z toba
chocby we snie
przez chwile dluzsza
albo dwie
bo tam jestes ze mna
choc tylko we snie
ale badz
badz co noc
kolysz mnie w ramionach
we snie
bo wtedy wiem ze ty i ja
to nie swiaty dwa
lecz jeden sen
co chwile trwa
i wiarze w to ze kiedys
jawa stanie sie ten sen
tak chce...by sen spelnil sie...

5634 wyświetlenia
46 tekstĆ³w
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!