Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aż tyle

Nie wiedzę Cię
Ponad dobę
Nie widzę Cię
Tylko tyle
Aż Tyle
Teraz ćmy
Nie motyle
Nie widzę Cię
Aż tyle
Jest mi źle
Nie ma Cię blisko
Aż tyle
Kocham
To wszystko

717 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!