Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce z gumoleum

Nieszczęśliwe rozstanie, pozostawiło smutki
Moje serce na małe kawałki poprzecinały
Tak jak po rozbiciu weselnej wódki
Kawałki szkła gumoleum poszarpały

Teraz serce Me ciepła miłości utrzymać nie może
Czym teraz moje serce złoże?
Tęsknota, ból i chłód w nim gości
Alkoholem próbowałem je złożyć do całości

Lecz naprawianie miłości trunkami
Jest jak uszczelnianie na zimę okna dyktami
W ciche dni jest nawet ciepło i miło
Lecz przy większej burzy i tak by wszystko zgniło

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    5 February 2012, 13:08

    Tak z przesłaniem inspiracją był pewien serial.