Menu
Gildia Pióra na Patronite

w ślepym zaułku

nieraz ścieram opuszki palców o ludzi przechodzących obok
i łapię się na tym
że wciąż śnie o nieistnieniu zależności
pomiędzy ...

"Jadąc w ostatnim autobusie zagryzam smutek zimnym jabłkiem "
Grzegorz Ciechowski

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • onejka

    18 August 2014, 12:01

    wyraziste bardzo, "ścieranie opuszek o przechodzących obok" ... majstersztyk