Menu
Gildia Pióra na Patronite

tunel

nie pytaj
rękę podaj

tam za dnia kurtyną
jest nasz dom

nie lękaj się
rękę podaj

nikt cię już nie skrzywdzi
nie zdradzi

bez lęku
na krawędzi przepaści

już nic
śpij ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • ewelli

    13 February 2015, 16:33

    Podoba mi się wiersz.

  • RozaR

    12 February 2015, 23:50

    nikt cię już nie skrzywdzi - tak wiem bracie Albercie.

  • 12 February 2015, 20:47

    przemówił do mnie. pięknie