Menu
Gildia Pióra na Patronite

lata

Nie poznałem Cię
Tyle zmarszczek na Twej twarzy
Oczy w których kiedyś się kochałem
Już nie błyszczą
Włosy lśniące siwe już
Ten czas który nas rozdzielił
Bezlitosny był
Nic nie zostało
Tak myślisz?
Mylisz się
Zostaliśmy my
Ludzie serca dusze
Wspomnienia
Miłość niezatarta

5194 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!