Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura o nieśmiertelnej

nie płacz
niech płacze deszcz

na jałowej ziemi
wyrosła róża
czerwona od bolesnych słów
lecz piękna

to nadzieja ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!