Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie płacz wraz z deszczem

nie płacz
gdy deszcz pada
po nim słońce zaświeci

smutny świat

za chmur kurtyną
jest jutra promień
kolor kwiatów
i zapach mocnej kawy

jej ciepły dotyk

mrok burzy
w piękny wiosenny dzień
wiatr jak duchów zawodzenie

obudź się !

zrób krok
za kurtynę dzisiaj

za oknem wciąż deszcz
nie płacz wraz z nim

nie płacz ...

159 534 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 26 May 2012, 21:08

    z serca
    i duszy ...

    dziękuję ...

  • giulietka

    26 May 2012, 13:59

    zapachniało deszczem
    i serce mi rozmiękło

    pięknie napisałeś, Adaś:)

  • Akte

    26 May 2012, 12:00

    Lubię Twoje wiersze...
    pozdrawiam ciepło

  • 26 May 2012, 11:06

    dziękuję M. :)