Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie wierząc oczom

nie pancerz
pod którym duszę ukryłeś
ani stalowo niebieskie spojrzenie
głębokie
nieprzeniknione
które stale mnie chroni
jedyne co mnie w tobie nieustannie
urzeka
i onieśmiela
to twoje serce na dłoni

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • mill

    1 October 2015, 23:17

    ...krótki ale jakże piękny wiersz ... :*

  • giulietka

    29 September 2015, 09:06

    Malusiu, Krysiu,
    fajnie Was widzieć, pozdrawiam gorąco:)

  • Malusia_035

    28 September 2015, 20:41

    Coś pięknego :)) Zagości u mnie na długo :))

    Pozdrawiam Serdecznie M :))

  • krysta

    28 September 2015, 16:50

    piękny, że aż...
    pozdrawiam Giulietko :)

  • giulietka

    28 September 2015, 15:02

    Adnachiel, oczom nie wierzę... ;) Miło Cię "widzieć"...

  • Adnachiel

    28 September 2015, 14:59

    Przenikasz mnie swoją poezją na wskroś...
    Często nie wiem co napisać i teraz też już nic nie dodam.

  • giulietka

    28 September 2015, 14:56

    Dziękuję, Ci za obecność i miłe słowo.
    Serdeczności!

  • PainWithoutLove

    28 September 2015, 14:22

    Cudowny, subtelny wiersz :) zabieram go do siebie i życzę miłego dnia! :))