Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Nieostry świat
Jak zza szkła
Spoziera na mnie
Ukradkiem.

Oczy niebieskie
Stanowcze jak kat...
Chcę uciec
Porwana wiatrem.

Każdy pocałunek
Słowo każde tnie serce jak nóż
Chciałam by miłość
Była mi statkiem.

4980 wyświetleń
80 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!