Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłowanie

nie napisałem
nigdy nie wyszeptałem
tych paru słów

zapomnianych

kiedyś za mrokiem
sercem czas odmierzałem
nigdy nie wypowiedziałem
tych słów

ulotnych

jak krople
niczym poranna mgiełka
na pustych kartach

pożółkłych

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • onejka

    11 March 2015, 22:36

    delikatne

  • 11 March 2015, 21:28

    A szkoda;) Podoba mi się :)

  • krysta

    11 March 2015, 21:10

    wzrusza...