Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśli płoche ( nie czekaj)

nie mów że masz czas
nikt nie wie ile go zostało
podaj więc rękę
i wybacz jeśli chcesz
nie odkładaj tego na jutro
by nie spóźnić się
i wygrać z wiecznością

159 534 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 28 May 2011, 13:57

    ...no tak....lepiej nie tracić czasu z kimś, kto nie ma go... aby go spędzać z nami...

    Pozdrawiam :)

  • giulietka

    28 May 2011, 10:25

    Przemknę więc cicho na paluszkach
    by nie spłoszyć tej chwili...

    Miłego dnia Adamie;)