Menu
Gildia Pióra na Patronite

po prostu ...idź

nie mów już nic
przecież wiesz że to był stek kłamstw
po prostu wyjdź
nie odwracaj głowy
w plecaku masz wspomnienia
po drodze wyrzuć je
na cmentarzysku złudzeń
i wreszcie skończ udawać
że kochałaś mnie

prawda i kłamstwo
kilka pocałunków przed snem

świtem odejdą demony

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!