Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wystarczy

Nie mogę jeść nie mogę spać
Nie mogę siedzieć nie mogę wstać
Oddech mój odparły zapadłe się płuca
Za powieką ciemno jest więc i przestałem widzieć

Ale jest za to cicho i wciąż ciszej
Ale też i za to rzadziej kto wspomina me imię

Ten to lubił być sam ktoś powie nade mną
popadając w cisze
jeden z nielicznych ktosiów
który zechciał zapamiętać choć pierwszą literę ''P''

Myślę że to dobrze że choć przypomina mu o tym
mój kamienny wizerunek
na który wygląd nie miałem wpływu

Nie zbyt wiele było tych spotkań
na które miałem z kim czekać
Ale było ich wystarczająco by móc
być bezpiecznym

Nie dużo było tych wschodów
słońca..ale to wystarczyło by się poznać

Wystarczyło by móc za to
godnie nie móc..jeść i nie móc spać
w coraz to cichszej ciszy...

3554 wyświetlenia
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!