Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas na własne skrzydła

Nie martw się o mnie
jakoś radę sobie dam
może czasem jest gorzej
ale nigdy nie będę sam

Może czas gdzieś odejść
Dalej niż by się chciało
I gdybym miał przestać iść
Nie mógłbym, bo to się już stało

Raz pomyślę tylko o sobie
Ale gdy będę tam daleko
Czasem pomyślę o Tobie
Coś wybłagam, sam pomogę…

4542 wyświetlenia
50 tekstów
5 obserwujących
  • Malusia_035

    19 June 2015, 20:03

    bardzo ładny wiersz

    Pozdrawiam :))

  • mill

    19 June 2015, 05:31

    ...świetny wiersz ;)....

  • krysta

    19 June 2015, 00:58

    czytam kolejny raz i zgadzam się ''Czas na własne skrzydła''
    dobry wiersz.
    pozdrawiam nocą