Menu
Gildia Pióra na Patronite

niema rozmowa
wśród zgiełku tłumu
mówi (naj)więcej

serce rozedrgane
słów wypowiedzieć
dziś nie zdoła

pęta nieśmiałości
jedynie uśmiechem
szeptały

wymowne milczenie...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    28 October 2016, 21:55

    wymowne te szepty...b.ładnie
    :)