Menu
Gildia Pióra na Patronite

show

nie mam sił
zimny oddech

krzyczą !

wstań !

ja nie chcę
na dworze mróz
serce me
nie pompuje krwi
zastygłej
w lodowatej mgle

nie !

to nie tak !

mówię że to
nic nie da
słucham ballad
o destrukcji
cmentarne pieśni
zapomnianych bardów
tragizmu

jutro wstanę

obiecuję !

show musi trwać !

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!