Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mam nikogo,
chwilowo nikogo nie mam.
Jak dobrze, że tylko chwilowo,
to całe szczęście, bo źle
z tą złą samotnością,
gdy dłużą się chwil...
całe lata.
Inne dzwony pięknie brzmią.
Mój, bez serca ukochanej - milczy.
W ciszy,
kołysze się dzwon
i sznur.

3229 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
  • Gaia

    2 June 2012, 00:38

    Cisza przyciąga ludzkie serca, bo piękno ciszy to muzyka, której żaden dzwon nie wybrzmi