Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie bycie

Nie ma mnie
Nie ma ciebie
Jesteśmy w niebie.

Nie ma ich
Nie ma nas
Oszukani przez czas.

Nie ma smutku
Nie ma radości
Umarły w imię miłości.

******************
Nie mam ciebie
Nie masz mnie
Zabiliśmy się.

1770 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!