Menu
Gildia Pióra na Patronite

niedokończony...

nie mam miejsca na nowe myśli
na ból zazdrość i gniew
nie patrze z litością na innych
gdy widzę pełno sztucznych łez ...

1028 wyświetleń
42 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!