Menu
Gildia Pióra na Patronite

Minus 180 stopni II

Nie lubię, gdy śpisz
Lubię, gdy do ucha
Krzyczysz mi

Nie lubię, gdy pod łóżkiem
Nie całujesz mnie za uszkiem
Jesteś dla mnie niczym
Nie zapale po tobie zniczy

Nigdy Ci nic nie obiecam
Odepchnę Cię od siebie
Nic nigdy nie zrobię dla Ciebie
(A wszystko przez to Ukochana
Że nie kochasz mnie i nie całujesz z rana)

--------------------------------------------------------------------
Nie polecana piosenka do tego wiersza.

http://www.youtube.com/watch?v=XKbtZ0y3hgk

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    21 August 2012, 21:57

    Proszę bardzo Beatko niech służy. Miłej nocy.

  • Gaia

    21 August 2012, 21:54

    Gratuluję Michale. Zagwozdka negative bardzo mi się podoba. Przeczytałam trzykrotnie, a rzadko mi się to zdarza. Skoro tyle trudu mnie kosztowało to i zabieram ;)

  • Insomniaa

    21 August 2012, 20:27

    oczywiście, że umiem go zinterpretować, jednak nie daję głowy, że interpretacja dosłownie bd pokrywać się z Twoja. Jednak na tym polega urok wierszy, prawda?
    Kontrowersyjne dzieła tez trzeba umieć docenić.

  • Insomniaa

    21 August 2012, 20:18

    zamknij oczy , śnij ;)

    dobry wiersz, bardzo dobry.