Menu
Gildia Pióra na Patronite

odepchnięta

nie jestem sobą
idę ciemną uliczką
jeszcze jakiś czas temu
szliśmy razem

teraz idę sama
zostałam pozbawiona
poczucia swobody

przemawia przeze mnie ból
nie wiem po co tkwiła
i nadal we mnie jest
ta miłość

przykro mi
każdego dnia bardziej...

12 033 wyświetlenia
86 tekstów
2 obserwujących
  • 1 October 2014, 21:35

    ale dzieki za dobre intencje. pozdrawiam

  • Sierpien

    1 October 2014, 21:30

    No trudno ;P

  • 1 October 2014, 21:29

    nie przemawiają do mnie te słowa ;p

  • Sierpien

    1 October 2014, 21:23

    Nie smuć się świstkami ludzkiego bytu.
    Ludzie idą i odchodzą ... nawet stałe życia ruchome są. :D

  • krysta

    1 October 2014, 21:20

    smutny wiersz.
    uśmiech ślę :)