Menu
Gildia Pióra na Patronite

Intro

Nie jak wszyscy
jak niewielu
podążamy
nie przetartymi dotąd ścieżkami
wyznajemy
ideały których już nie ma
wierzymy
że to ma głębszy sens
ufamy
ludzią na to nie zasługującym
czyli sobie
to słowa określają czyny
i w czyny znaczących słów
Ironi wyznawcy
Mistrzowie osamotnienie
Maestro Irony

8943 wyświetlenia
97 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!