Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na południu

Niech zakwitnie
Oczekiwanie
Na nowo rozbłysną źrenice
Niech nastanie ranek
Pod prześcieradłem
Które zdradza
Wieczoru wojaże
Niech pociągnie daleko
Zapomnieć by dalej
Niech firanka tańczy
Gdy drzwi na taras
Szeroko otwarte

76 521 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!