Menu
Gildia Pióra na Patronite

minuta w sekundzie

nie chce Twego współczucia i niechęci
gdy jestesmy w ciszy zmysłowo objęci
nie chce rymów trudnych i słów przejrzystych
nie znamy naszych dusz, choć tak różni na codzień
dziś jesteśmy sobie bliscy

622 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!