Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie chcę tańców godowych z Tobą... Nie chcę byś czekała...

Nie chcę
tańców godowych z Tobą...
Nie chcę byś czekała...

Pragnę napełnić Cię
wilgocią pożądania
mym Szeptem namiętności...

Pragnę by czas zatrzymał się
dla Ciebie
gdy trzymam Cię
w mych wirtualnych ramionach...

Nawilżając wargi Twe
moją żądzą...
Spijając z Ciebie
Twoje uniesienie...

Pragnę
byś śniła
mnie w Tobie...
Siebie w Nas
na krótką ulotną chwilę...

1326 wyświetleń
10 tekstów
3 obserwujących
  • Naja

    24 June 2015, 18:54

    Bardzo ładny i niezwykle namiętny erotyk :-)

  • nicola-57

    24 June 2015, 17:36

    ależ, to doskonały erotyk wirtualny...
    pozdrawiam :)

  • mill

    24 June 2015, 15:16

    ..piekny on jest ;)...

  • Malusia_035

    24 June 2015, 11:39

    ale tu gorąco ,zmysły szaleją mmmmmmmmm piękny porywam do siebie :))

    Pozdrawiam Serduszkiem :))*