Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie chcę

Nie chcę, słyszeć słów Twoich myśli.
Dobrze grasz, zmieniając uczucia od tak.
Jesteś śmieszna, aż z bólu lecą mi łzy.
Jak brzytwa, ranisz moją duszę.
Czy Ci wybaczę, niestety nie stać mnie na to.
To jest świat, miliarda umęczonych dusz.
Te blizny, to krzyk rozpaczy.
Ja i Ty, to chyba jakiś żart.
Nie chcę Cię znać.
Nie chcę.

3089 wyświetleń
53 teksty
0 obserwujących
  • 27 January 2015, 09:35

    idealny przekaz dla odwrotności ''podsumowania'' w podtekście emocjonalnym