Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie byłam dla Ciebie dobra
Gdy zabierałam ręce z ciała
Osierociłaś mnie
Pod powiekami zdążyłaś ukryć tak niewiele - tylko ten ból
Nie modliłam się też sypiąc piasek zimny na żałobne deski
A Ty nadal błogosławisz mi ręka z cienia - nie pozwalasz zapomnieć
Tylko łzy płynące po twarzy, płyną i jak cień spadają
Wciąż jeszcze żywa wśród ludzi nie łączących dłoni
Błagam o żywe Twoje słowo!

Matce.....

dedykuję: Breakout - "Co stało się kwiatom"

3841 wyświetleń
46 tekstów
6 obserwujących
  • Prz3m0

    1 November 2011, 12:25

    (+)