Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka wzdychająca

Niebo moczy usta
w czerwieni wina
rozkosze
w twoich oczach pływają

128 170 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Gaia

    30 April 2013, 08:49

    W tym świetle
    świat nabiera innych barw
    Śliczne to cacko :)

  • motylek96

    30 April 2013, 07:49

    nic dodac nic ujac...

    pozdrawiam Piotr:)