Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płomień

Nic nie możesz zrobić gdy Cię dopadnie
i nagle w jednej chwili Ktoś Twe Serce skradnie.
Pobiegniesz najszybciej jak się tylko da,
na koniec tęczy by tam...

Swoją dłoń w Jego ująć,
trzymać tak słodkie usta całując.
Z mych snów poskładany zostałeś.
Uśmiechem, rumieńcem uczucie pokazałeś.

Odkryłeś swe Serce ryzykując wiele,
a ja czułam że ze mną to samo się dzieje.
A teraz odsłońmy zasłony niech ogrzeją Nas promienie Słońca,
a my skąpani w Miłości wirujmy tak bez końca.

Traktujmy się tak już zawsze,
a płomień Naszej Miłości niech nigdy nie zgaśnie.

9132 wyświetlenia
105 tekstów
49 obserwujących
  • Bruno

    17 September 2011, 18:40

    Ciiii:)

  • Swietka

    17 September 2011, 18:36

    chyba literówka się wdarła ale to nic :)

  • Bruno

    17 September 2011, 18:34

    I...i...i... son of predition in U!

  • Swietka

    17 September 2011, 18:33

    Świiiiiir :)

  • Bruno

    17 September 2011, 18:32

    K! xD

  • Swietka

    17 September 2011, 18:31

    no właśnie Nikt :P

  • Bruno

    17 September 2011, 18:29

    No tak racja:)
    Kto jak nie My?:D

  • Swietka

    17 September 2011, 18:28

    no wiesz Nikt poza mną i Tobą tego nie zrobi, więc trzeba sobie jakoś radzić...

  • Bruno

    17 September 2011, 18:26

    Widzę xD
    ahh Ty...

  • Swietka

    17 September 2011, 18:24

    Tak :D