Menu
Gildia Pióra na Patronite

pustka.............

nic już mi nie zostało
parę ubrań...........
zdjęć...........
wspomnień.........
i............ boląca dusza......
ale takie jest życie.....................
znajdzie kolejną
może z nią będzie szczęśliwy.................................

6306 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Gaia

    21 October 2014, 13:38

    odwróć słowa do góry nogami
    od prawa do lewa
    lub na wspak
    życie piszemy sami
    szykuj się na cdn.
    :)