Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja nadzieja

Nazywaj to przeznaczeniem, szczęściem, ale
Kotku to wszystko z Twego powodu
Chce byś była mym światem
Nie chcę żebyś cierpiała
Proszę, po prostu bądź

Pocałuj mnie delikatnie
Dotknij mnie ukradkiem
Obejmij mocno
Zakochaj się we mnie do głębi
i spraw bym płonął z miłości do Ciebie

Słonko uśmiechnij się znów
Pamiętam kiedy wzięłaś mnie za dłoń
Czułem się wtedy wspaniale
Zrobię wszytko
By czuć się tak znów

Widzisz tylko to co widzą Twe oczy
Jak życie może być takie jak chcesz
Jesteś zimna gdy Twe serce jest zamknięte
... po prostu oddaj mi siebie
Mam klucz byś poczuła się lepiej

1699 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!