Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nazwany…

Nazwałaś mnie zaczajonym
W pierwszy dzień przestraszonym
Choć nie był to pierwszy wspólny czas
To coś dzieliło i łączyło zarazem Nas

To nocą tą, którą spędziłem
Pośród tłumu, lecz całkowicie sam
Może się bałem, może wstydziłem?
Powtarzałaś, „mów prawdę, nie kłam”

Nazwałaś mnie zaczajonym
Lecz ja wolałem być ukrytym
Zamazanym, wetknięty pomiędzy słowa
Tak jakby Nasza znajomość niebyła gotowa

Nazwałaś mnie zaczajonym…
https://www.youtube.com/watch?v=T5emcbg_wZk

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    28 November 2017, 19:18

    Dziękuję Kati. Miłego wieczoru.

  • kati75

    28 November 2017, 13:30

    dobry wiersz...pozdrawiam;)

  • piórem2

    26 November 2017, 20:36

    Wezmę chleb. Pa

  • M44G

    26 November 2017, 20:34

    Krzyż na drogę.

  • piórem2

    26 November 2017, 20:32

    To zbyt dużo jak na moją przewrażliwioną naturę. Uciekam

  • M44G

    26 November 2017, 20:30

    Dlatego użyłem słowa DEFEKACJA, a nie...

  • piórem2

    26 November 2017, 20:28

    Takie teksty do kobiet ?

  • M44G

    26 November 2017, 20:27

    W progu WC czekając na DEFEKACJĘ. ( Co innego pozostało??)

  • piórem2

    26 November 2017, 20:23

    Człowiek zazwyczaj się rozwija ty marian stoisz w drzwiach.

  • M44G

    26 November 2017, 20:20