Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatrzymani w kadrze

obiecałam, że kiedyś tu wrócę
więc brnę do ciebie
przez wspomnień śnieżycę

białe drzewo
ta sama furtka
i studnia
przy niej ty z papierowym bukietem

na ławeczce siedzi drobna staruszka
uśmiecha się

a więc to było życie...

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    19 January 2014, 10:19

    Dziękuję Kochani, dzięki Wam chce się wciąż pisać;)

  • Adnachiel

    18 January 2014, 15:57

    Przepiękny kadr Aniołku.

  • krysta

    18 January 2014, 13:23

    Zachwycił mnie...
    pozdrawiam

  • Janya

    18 January 2014, 11:26

    piękny:))